Zenerobik

Zenerobik

Programom azoknak a mozogni vágyó felnőtteknek szól, akik jó hangulatban, lendületes sportolással szeretnének tenni az egészségükért, annak megőrzéséért, javításáért. Elsősorban az elfoglalt, erőnlétüket megőrizni vagy javítani akaró, karcsúsodni vágyó vendégeket várom! Jó alkalom a pároddal, barátaiddal is együtt lenni, közös élményeket szerezni az edzések során. Ha változtatni szeretnél a „mókuskerék”-en, gyere, nem kell messzire utazni, helyben is minőségi edzést kapsz! Bármely korban elkezdhető, és/vagy változatosságot jelenthet más sportolási forma mellett.

Csak lábon dolgozunk 60 percen keresztül, közepes gyorsaságú zenére. Csak természetes, egészséget hosszú távon sem veszélyeztető, bárki által kivitelezhető gyakorlatokat végzünk. Rendszeres edzés esetén gyorsan javul az állóképesség, a koordináció, erősödnek a törzsizmok, miközben a has- és hátizom gyakorlatok, a gerincerősítő mozdulatok beépülnek egy élvezetes, lendületes mozgássorba.

Csak egy kényelmes, stabil edzőcipőre van szükség, a ruházatodul válassz olyan sportöltözéket, amiben szívesen vagy!

 Az órák helyszíne, időpontja

Szilasligeti Közösségi Ház

Kerepes-Szilasliget, József Attila Park 2.

szerdán  18.30-19.30.

 Óradíj 1500 Ft

 

Vendégeim véleménye:

„Azt gondolom, fantasztikus dolog, hogy ilyen kedves és sportos csapatot sikerül összetartanod. Be kell, hogy valljam én nem sok férfit láttam még aerobic órán! Nálad pedig 3 is végigedzette! Az is szépen kiderült, hogy nem kell nagy infrastruktúra, lehet "nagyot álmodni" szerényebb lehetőségekből. Értem ez alatt, hogy nem kell csili-vili edzőterem, de különösebb technikai felszereltség sem, megoldható az óratartás kisebb költségvetésből is. Szuper dolog, amit véghezviszel!”

„Szuper volt!”

„Jó kis átmozgató este volt! Köszönjük Mártus.”

„Jól éreztük magunkat, szívesen megyünk máskor is! Köszönjük!”

„Köszönjük szépen, Veletek is élmény volt:-):-):-)”
„FANTASZTIKUS VOLT !!! KÖSZÖNJÜK !!!”

„Semmi izomláz, minden rendben!”

„Ezt el kell mesélnem: az orvosomnak feltűnt, hogy tónusosabb a hasizmom”

 Völgyi Márti nemzetközi sportedző

kistimarti@gmail.com

Facebook: zenerobik.marti

+36-20-563-6314

Augusztus 1-től szünetelnek az aerobik órák.