Aerobic

Aerobic

Szeretettel várlak a zenés aerobik óráimon, gyere és próbáld ki!

 

Kinek ajánlom: sportolni, rendszeresen mozogni vágyó felnőtteknek, sportolóknak kiegészítő mozgásformaként, aki még nem sportolt, ideális lehetőség elkezdeni. Kiváló fogyókúra kiegészítő, mert az óra folyamán folyamatosan mozgásban vagyunk, és a zsírégető tartomány könnyen tartható. Ha sokszor rossz a kedved, mert az oldott hangulatú órákon javul a kedélyállapot, oldódik a stressz, feltöltődünk életkedvvel. Kiváló lehetőség arra is, hogy együtt sportolj házastársaddal, pároddal, barátaiddal.

 
Mire van szükség az órán: kényelmes sportcipő és olyan ruházat, melyben könnyű mozogni. Hasznos lehet még ásványvizet hozni, hogy szükség szerint tudd a folyadékot pótolni. Tornaszőnyeg vagy egyéb eszköz nem szükséges, csak „lábon” dolgozunk.

 

Sport és egészség: kimondottan egészség megőrző óra, csak az egészségre ártalmatlan, természetes, a mindennapi életben használt mozdulatokat végzünk. Ezért bárki képes elsajátítani az órán alkalmazott alapmozgásokat. Bár a mozdulatok egyszerűek, az edzéshatás nem marad el: a teljes órán át tartó folyamatos, változatos mozdulatokkal jelentősen javul az állóképesség, a szív és érrendszer munkája, javul a légzés hatékonysága, az egyensúlyérzet, a testkoordináció. Erősödünk, izmosodunk, szépül az alak. A foglalkozás időtartama lehetővé teszi, hogy beinduljon a zsírégetés, és hétről-hétre csökkenjenek a zsírsejtek.

 

Vendégeim véleménye:

Azt gondolom, fantasztikus dolog, hogy ilyen kedves és sportos csapatot sikerül összetartanod. Be kell, hogy valljam én nem sok férfit láttam még aerobic órán! Nálad pedig 3 is végigedzette! Az is szépen kiderült, hogy nem kell nagy infrastruktúra, lehet "nagyot álmodni" szerényebb lehetőségekből. Értem ez alatt, hogy nem kell csili-vili edzőterem, de különösebb technikai felszereltség sem, megoldható az óratartás kisebb költségvetésből is. Szuper dolog, amit véghezviszel!”

Szuper volt!”

Jó kis átmozgató este volt! Köszönjük Mártus.”

Jól éreztük magunkat, szívesen megyünk máskor is! Köszönjük!”

Köszönjük szépen, Veletek is élmény volt:-):-):-)”
„FANTASZTIKUS VOLT !!! KÖSZÖNJÜK !!!”

Semmi izomláz, minden rendben!”

 

Az órák helyszíne a Szilasligeti Közösségi Ház, Kerepes-Szilasliget, József Attila Park 1. minden szerdán 18.30-19.30.  Autóval is, HÉV-vel is megközelíthető, a HÉV megállótól kb. 1 perc sétával elérhető.

 

Völgyi Márti

nemzetközi sportedző, aerobik szakirány

kistimarti@gmail.com

+36-20-563-6314

 

Részvételi díj 1000 Ft/óra.