Gymstick

Fera-Both Csilla vagyok, Gymstick Muscle edző, M.A.X. edző, Preventív Gerinctréner, Csoportos Fitness edző, Életmód-tanácsadó welness trainer.

A sport 5 éves korom óta az életem részét képezi, hol verseny, hol hobbi szinten.

 

Egy Magyarországon még kevés helyen népszerűsített mozgásformát szeretnék megismertetni mindazokkal, akiknek fontos a minőségi és rendkívül hatékony edzés.

 

Mi is a Gymstick?

A Gymstick Muscle egy nagyszerű funkcionális edzéskoncepció, amely egy eszköz, a Gymstick Original segítségével teszi rendkívül hatékonnyá az edzéseket.

A funkcionális tréning lényege, hogy a testet egészként kezeli. Nem külön izomcsoportokra fókuszál, hanem összetettebb gyakorlatokkal egyszerre mindig több izomcsoportot dolgoztat meg preventív módon.

 

Milyen eredményeket érhetünk el a Gymstick Muscle edzésekkel?

- Tökéletes testtartást

- Feszes izomzatot

- Egészséges, stabil gerincoszlopot

- Erőt és állóképességet

- Fejlett egyensúlyérzéket

- Karcsú vonalakat

 

Rendszeres használatával, és a táplálkozásra való odafigyeléssel rövid időn belül látványos eredmény érhető el, már nagyobb súlyfeleslegnél is, Ezt a saját vendégkörömben is elért eredmények bizonyítják a legjobban!!!

 

Egy remek hangulatú óra, remek csapattal vár Téged, ahol nem az a fontos ki milyen ruhában van, ki meddig bírja, kinek mennyi feleslege van, hanem a mozgás öröme, az egészségünk megőrzése, és a jókedv ami minden órát jellemez!!! 

Gyere el, próbáld ki, nincs veszítenivalód!!! 

 

A Forrás Művelődési Ház színháztermében heti 2 alkalommal, kedd: 19,30-20,30, és péntek 19,30-20,30-ig várlak szeretettel!!! 

Bejelentkezés az órákra szükséges!!!

 

Facebook oldalamon: GYMSTICK CSILLA – KISTARCSA, KEREPES, megtalálsz minden fontos információt, de amennyiben bármi kérdésed lenne, keress bátran személyesen, telefonon, e-mailen, vagy a facebook felületén keresztül.