Rejtvényfejtők Klubja

Rejtényfejtő Klub

Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg hogy elfelejtünk játszani. ( Georg e Bernard Shaw )

“Többet megtudhatsz másokról egy óra játék, mint egy év beszélgetés alatt.” (Platón)

 A  játék végig kíséri az ember életét csecsemőkortól élete végéig. A játéknak olyan  fontos funkciói vannak  mint a tapasztalatszerzés, szórakozás megmérettetés, ellazulás önkifejezés. Mindenki más-más örömet lel benne ettől sokszínű, változatos, érdekes. Az igazán jó játék mindig ad valamit az embernek és a legfontosabb az, hogy szórakoztat.

          A játék lehet a különféle rejtvények fejtése, megoldása. Lehet a sakk, lehetnek  a kártyajátékok  kinek -  kinek melyik a legkedveltebb. Lehet, hogy a rejtvényfejtő kedvet kap a sakkhoz, vagy a kártyajátékokhoz , és viszont lényeg hogy a játék szórakoztasson és örömet okozzon.

 A klubban  beszélgetve, játszva, versenyezve, ismerkedünk és művelünk különféle  rejtvényeket., hagyományos és Skandi keresztrejtvényeket, Sudokut, Kvíz rejtvényeket, sakkos feladványokat, logikai  rejtvényeket, újabb és újabb kártyajátékokat. Itt minden korosztály megtalálhatja a korának és képességeinek ismereteinek megfelelő szintű játékokat, vetélkedőket.

 Ezeknek a gondolatoknak jegyében indítottuk el a Rejtvényklub működését. Ehhez továbbra is tisztelettel várjuk – kortól, nemtől, ideológiától és tudásszinttől függetlenül – mindazok  jelentkezését, akik szívesen vennének részt egy ilyen klub működtetésében.